SOURCES OF I се присъединяват към Autumn Souls Of Sofia


На 10 октомври 2015 г. в столичния клуб Bar ZAR (ул. Цар Самуил 50) ще се проведе фестивалът Autumn Souls Of Sofia 2015, като досега бяха обявени като участници турската Black Metal шайка MORIBUND OBLIVION, сръбската Doom Metal група THE FATHER OF SERPENTS. и българската  Death Doom Metal банда BLEAK REVELATION. Към афиша на събитието, се присъедини българската Melodic Black Metal група с белгийско участие SOURCES OF I.

Deha

Deha; снимка: Цветелин Кръстев

SOURCES OF I е Melodic Black Metal банда, създадена от белгиеца Deha, който се е преместил да живее в София. След поредицапромени в състава групата откри Vortep (DIMHOLT), Draghsin (THE CRIPPED GOD) и Делян (UPYR, CENTER). Групата издаде демо от една песен от репетиция и подписа договор с белтгийския лейбъл  Tanquam Aegri Somnia за издаване на тяхното дебютно EP, което предстои да излезе през месец май 2015 г.  SOURCES OF I  апелира към философията и отрицателния самоанализ на състоянието на самия себе си.

news_Sources of I VS ASOS

Продажбата на билети вече започна на 1 април в мрежата на eTicketsMall, като до края на месец май те ще бъдат на цена 25 лева. Броят билети е ограничен до 150.

Предстои да обявяването на имената на още групи-участници от България и чужбина. Следете за повече информация на сайта и фейсбук страницата на фестивала.

Реклами
Публикувано на Новини и тагнато, , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s