Нови места за продажба на билети, информация за настаняване по време на фестивала


Лятната промоция на Autumn Souls Of Sofia 2015 е в пълна сила. И понеже ни е грижа за нашите фенове, решихме да направим някои неща за тях:

Билети вече могат да се купуват и на място от каса. Освен от мрежата на нашите приятели и важни партньори eTicketsMall.com, билети вече се продават и в мрежата на  Ticketlogic.bg, което позволява двудневните пропуски да се купуват не само онлайн, но и на място от каса: Fastpay, Office 1 Superstore, Книжарници Booktrading, Магазини На Тъмно, Музикален Магазин Music Centre (Пловдив) и др. Вижте всички каси.

Важно е да знаете, че за Ваше улеснение има Код за събитието: 27464 (код за бързо обслужване на касите). Освен това, Office 1 Superstore начисляват такса обслужване в размер от 2 лева. В другите места обявената цена е крайна.

Също така, билети могат да се закупят онлайн от официалната фейсбук страница на феста.

Обмисляме вариант за директно закупуване на билети от организаторите по време на фестивали, концерти, щандове за мърч и др.

Проверявайте редовно нашата секция Билети за актуална информация.

Hostel MostelHostel Mostel е наш официален партньор за настаняване по време на фестивала. Поради качеството и коректността на предлаганите услуги, също така удобството и близостта до мястото на провеждане, ние избрахме Hostel Mostel за наш официален партьор за настаняване. Там ще бъдат настанени повечето от чуждестранните музиканти, така че, ако желаете да бъдете близо до събитията, направете своята резервация сега!

Проверявайте редовно нашата секция Настаняване за актуална информация.

Autumn Souls Of Sofia

Реклами
Публикувано на Новини и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s